Christina Aguilera:Τα πάχη μου τα κάλη

Ένα χρόνο πριν που είχε πάρει πολλά κιλά, ειχε δηλώσει  πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμβιβαστεί με τια απαιτήσεις της δισκογραφικής της εταιρίας κι είχε ξεκαθαρίσει πως δε θα αλλάξει λέγοντας τους χαρακτηριστικά "Δουλεύετε μ' ένα χοντρό κορίτσι. Αποδεχτείτε το και ξεπεράστε το.”Γύρισε βίντεο κλιπ, πόζαρε σε φωτογραφήσεις κι έκανε δημόσιες εμφανίσεις υποστηρίζοντας πάντα την απόφαση της να μην μοιάζει με τις υπόλοιπες ποπ σταρ.
Πέρασε ο καιρός και απ 'ότι φαίνεται τώρα ηΚριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera)έχει διαφορετική γνώμη κι εμφανίστηκε χθες στα American Music Awards αγνώριστη και υπερβολικά αδύνατη χωρίς να θυμίζει σε τίποτα στην 31χρονη τραγουδίστρια όπως την είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα και εντελώς διαφορετική από τα περσινά βραβεία. 

Πάτησε το κόκκινο χαλί μαυρισμένη φορώντας ένα λευκό κι εφαρμοστό φόρεμα με σκισίματα στο πλάι δεξιά κι αριστερά και ασημένια τακούνια ενώ αργότερα ανέβηκε στη σκηνή ντυμένης τα μαύρα και με διαφορετικό στυλ για να τραγουδήσει με τους A Great Big World το A Say Something. Δεν κάνει μόνο το photoshop θαύματα.



 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *